Методологія інформаційної дуальності, творчої реабілітації, штучного інтелекту, доповненої й уявної реальності для підвищення якості навчання під час воєнного стану - Жигулін, Олександр Андрійович; Жигулін, О. А.; Zhyhulin, Oleksandr A. (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2025)
Наведено актуальність створення та результати впровадження Методології інформаційної дуальності, творчої реабілітації викладачів і студентів, штучного інтелекту, доповненої й уявної реальності для підвищенні якості навчання під час воєнного стану. Обґрунтовано дієвість складових методології, які комплексно вирішують проблему якості навчання в Україні під час кризи та інформатизації суспільства.
Жигулін О. А. Методологія інформаційної дуальності, творчої реабілітації, штучного інтелекту, доповненої й уявної реальності для підвищення якості навчання під час воєнного стану / О. А. Жигулін // Передові технології в інформаційно-комунікаційній інженерії (ATICE'2025) : матеріали Міжнародної конференції / за заг ред. С. В. Ківалова ; Міжнародний гуманітарний університет. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2025. – С. 120-123. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.30120
Keywords: інформаційна дуальність; творча реабілітація; штучний інтелект; доповнена й уявна реальність; підвищення якості навчання; воєнний стан