Соціальні ризики як підстава надання соціального захисту сімей з дітьми - Бориченко Катерина Валеріївна; Бориченко Екатерина Валерьевна; Borychenko Kateryna V. (My University, 2013)
У статті сформульовано поняття соціальних ризиків як підстави для надання соціального захисту сімей з дітьми, визначені його основні ознаки, надано їх перелік та проведена класифікація.

В статье сформулировано понятие социальных рисков как основания предоставления социальной защиты семей с детьми, определены его основные признаки, представлен их перечень и проведена классификация.

This paper formulates the notion of social risks as a basis for providing social protection for families with children, its main features provided for them and a classification.
Бориченко К. В. Соціальні ризики як підстава надання соціального захисту сімей з дітьми / К. В. Бориченко // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія "Юридичні науки". – 2013. – Вип.3. (Т.1). – С. 134-136.
Keywords: соціальний ризик; соціальний захист; сім'я з дітьми; социальный риск; социальная защита; семья с детьми; social risk; social protection; family with children