Юридична аргументація : поняття та технології здійснення - Манько, Д. Г. (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті аналізуються зміст та основні види юридичної аргументації, встановлюється її роль у процесах здійснення юридичної діяльності. Особливу увагу приділено питанням визначення технологій юридичної аргументації.
Манько Д. Г. Юридична аргументація : поняття та технології здійснення / Д. Г. Манько // Наукові записки Міжнародного гуманітарного університету : [збірник]. – Одеса : Гельветика, 2019. – Вип. 30. – С. 21-23.
Keywords: юридична діяльність; юридичні технології; юридична аргументація; захист прав та інтересів; законність; істинність