Human rights : практикум з навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 08 «Право» спеціальності 081 – «Право» - Марчук, Ірина Петрівна; Марчук, І. П. (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
Практикум рекомендовано для формування та відпрацювання відповідних умінь та навичок роботи з фаховими автентичними текстами з англійської мови у здобувачів спеціальності 081-«Право» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Видання складається з вступу, 5 юнітів та інформації про джерела. Кожний розділ містить текст за темою, таблиці/ілюстрації, запитання, лексичні вправи, вправи на переклад та завдання для презентацій та проєктної роботи.
Марчук І. П. Human rights : практикум з навчальної дисципліни «Іноземна мова (за профес. спрямуванням)» для здобув. першого (бакалавр.) рівня вищої освіти галузі знань 08 «Право» спец. 081 – «Право» / уклад.: І. П. Марчук. − Одеса : НУ «ОЮА», 2025. − 68 с. − Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30606
Keywords: characterisctics of human rights; history of human rights; personalities in the history of the development of human rights protection; international law in the field of human rights; conceptual apparatus of the legal sphere; formation and development of general competencies; information and communication technologies; характеристика прав людини; історія прав людини; особистості в історії розвитку захисту прав людини; міжнародне право в галузі прав людини; понятійний апарат правової сфери; формування та розвиток загальних компетенцій; інформаційно-комунікаційні технології