Студентський відділ як складова фундаментальної бібліотеки університету Св. Володимира у Києві - Рабчун, О. С.; Рабчун, І. В. (Одеса, 2016)
В статті розглядаються особливості виникнення та функціонування Студентського відділу як складової фундаментальної бібліотеки Університету Св. Володимира у Києві.
Рабчун О. С., Рабчун І. В. Студентський відділ як складова фундаментальної бібліотеки університету Св. Володимира у Києві / О. С. Рабчун, І. В. Рабчун // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 155-159.
Keywords: Олександр Іванович Селін; історичний аспект; бібліотека Університету Св. Володимира м. Києва; Студентський відділ бібліотеки Університету Св. Володимира у Києві; відкриття 1834 року Університету у Києві