Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Штучні нейронні мережі» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний університет, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Штучні нейронні мережі» Глоба Лариса Сергіївна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Штучні нейронні мережі» Глоба Лариса Сергіївна. 3.Глоба Л.С., Соловська І.М. Навчально-методичні рекомендації 2025.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Штучні нейронні мережі». Одеса, 2026