Международные механизмы защиты прав человека - Прохорова, Екатерина Витальевна (Одеса : Гельветика, 2020)
Стаття присвячена аналізу правоприємної практики міжнародного захисту прав і свобод людини і громадянина.
Прохорова Е. В. Международные механизмы защиты прав человека / Е. В. Прохорова // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 65-68.
Keywords: права человека; международная защита прав; европейский суд по правам человека; ООН