Філософсько-психологічне дослідження особистості: навчально-методичні рекомендації (для студентів факультету психології, політології та соціології НУ «ОЮА») - Єременко, Олександр Михайлович; Палій, О. М. (Одеса : Фенікс, 2020)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Філософсько-психологічні дослідження особистості» розроблені відповідно до навчального плану і складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, підготовки до заліку, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни «Філософсько-психологічні дослідження особистості» допоможе студентам здобути фундаментальні знання філософських концепцій особистості, отримати кваліфікації для комплексного аналізу феномену особистості, удосконалити вміння і навички для ефективної роботи в галузі соціально-психологічних досліджень та консультування. Матеріали призначені для магістрантів факультету психології, політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальністю «психологія».
Єременко О. М. Філософсько-психологічні дослідження особистості: навчально-методичні рекомендації (для студентів факультету психології, політології та соціології НУ «ОЮА») / О. М. Єременко, О. М. Палій. – Одеса: Фенікс, 2020. – 59 с. DOI: 10.32837/11300.13424
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; феномен особистості; феномен личности; phenomenon personality; соціально-психологічні дослідження; социально-психологические исследования; socio-psychological research; особистість; personality; личность