Психологічні особливості діяльності адвоката - Ткачук, І. М. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті висвітлені окремі психологічні особливості адвокатської діяльності, специфіка якої полягає у вирішенні юридичних конфліктів.
Ткачук І. М. Психологічні особливості діяльності адвоката / І. М. Ткачук // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.562-565.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; психологічні особливості; захист; психологія спілкування; судочинство