Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Чисельні методи» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни Григор’єва Тетяна Ігорівна «Чисельні методи». 2. Григор’єва Т. І. «Чисельні методи». Конспект. 3. Григор’єва Т.І. «Чисельні методи». Методичні рекомендації. 4. Самостійна робота 1. Чисельні методи. 5. Робоча програма Григор’єва Т. І. «Чисельні методи».
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Чисельні методи» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32447