Сталий розвиток охоронної функції кримінального права - Оцяця, А. С. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена розгляду розвитку охоронної функції кримінального права. Проаналізовано таке поняття, як "сталий розвиток", коли відбувається динаміка, що зумовлена змінами у кримінальній політиці. Аналогічно це торкнулося і охоронної функції кримінального права. Висвітлено існуючі проблеми з цього питання.
Оцяця А. С. Сталий розвиток охоронної функції кримінального права / А. С. Оцяця // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.244-246.
Keywords: функція; охорона; кримінальне право; зміст; сутність; Кримінальний кодекс України