Співвідношення понять «місцеві фінанси» та «фінанси органів місцевого самоврядування» - Березовська, С. В.; Березовская, С. В.; Berezovska, S. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2013)
Статтю присвячено аналізу двох понять: «місцеві фінанси» та «фінанси органів місцевого самоврядування». Аналізуються й визначаються погляди вчених на співвідношення (розмежування чи ототожнювання) цих двох понять. Досліджується нормативно-правова база поняття «фінанси органів місцевого самоврядування», їх особливості, функції та система. Обґрунтовано необхідність використання поняття «фінанси органів місцевого самоврядування», а також надано визначення цього поняття.
Березовська С. В. Співвідношення понять «місцеві фінанси» та «фінанси органів місцевого самоврядування» / С. В. Березовська // Актуальні проблеми держави і права: зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.]; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса: Юрид. л-ра, 2013. – Вип. 70. - С. 433-441.
Keywords: місцеві фінанси; фінанси органів місцевого самоврядування; функції, особливості органів місцевого самоврядування; местные финансы; финансы органов местного самоуправления; функции, особенности органов местного самоуправления; local finance; finance bodies of local self-government; functions, features bodies of local self-government