Проблемні питання захисту прав та інтересів підозрюваного під час судового розгляду слідчим суддею скарги на рішення, дії чи бездіяльність слідчого, прокурора - Ольховська, М. М. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті розкрито проблемні питання захисту прав та інтересів підозрюваного під час судового розгляду слідчим суддею скарги на рішення, дії чи бездіяльність слідчого, прокурора. Проаналізовано основні напрямки та підходи щодо вивчення вказаної проблематики.
Ольховська М. М. Проблемні питання захисту прав та інтересів підозрюваного під час судового розгляду слідчим суддею скарги на рішення, дії чи бездіяльність слідчого, прокурора / М. М. Ольховська // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 196-198.
Keywords: захист прав та інтересів підозрюваного; судовий нагляд; слідчий суддя; слідчий; прокурор; скарга; рішення; кримінально-процесуальне законодавство