Інформаційно-комунікаційна політика Російської Федерації у контексті захисту та просування національних інтересів у світі - Бондаренко, Сергій Васильович; Бондаренко, С. В.; Бондаренко, Сергей Васильевич; Bondarenko, Serhii V. (Одеса : Фенікс, 2017)
У статті розглянуті засади інформаційно-комунікаційної політики Російської Федерації у контексті захисту та просування національних інтересів у світі. Проведений аналіз базових документів, які визначають її принципи та характер у контексті брендингу територій. Визначені стратегічні напрямки, механізми формування і реалізації, внутрішні та зовнішні ризики. Окреслені вектори впливу на імідж, репутацію та бренди політичних територій (країн та їх об’єднань).

В статье рассмотрены основы информационно-коммуникационной политики Российской Федерации в контексте защиты и продвижения национальных интересов в мире. Проведен анализ базовых документов, определяющих ее принципы и характер в контексте брендинга территорий. Определены стратегические направления, механизмы формирования и реализации, внутренние и внешние риски. Указанные векторы влияния на имидж, репутацию и бренды политических территорий (стран и их объединений).

In the article there were reviewed foundations of the informative and communication policy of Russian Federation within the context of defense and promotion of national interests in the world. There were analyzed basic documents defining its principles and nature within the context of territory branding. There were defined strategic ways and mechanisms of its implementa-tion, internal and external risks. There were outlined vectors of the influence on the image, reputation and brands of political territories (countries and their associations).
Бондаренко С. В. Інформаційно-комунікаційна політика Російської Федерації у контексті захисту та просування національних інтересів у світі / С. В. Бондаренко // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. редкол.), Л. І. Кормич (голов. ред.), А. В. Полухіна (відп. ред.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2017. – Вип. 59. – С. 109-120.
Keywords: політичні території; інформаційне суспільство; національна безпека; засади інформаційно-комунікаційної політики Російської Федерації; политические территории; информационное общество; национальная безопасность; основы информационно-коммуникационной политики Российской Федерации; political territories; information society; National security; principles of information and communication policy of the Russian Federation; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Other law::International law