Професіогенез компетентності фахівців кримінальної міліції: теорія та практика. - Цільмак, Олена Миколаївна; Цільмак, О. М.; Цильмак, Елена Николаевна; Tsilmak, Olena M. (Одеса : Одеський державний університет внутрішніх справ, 2011)
У монографії викладено результати теоретичного та експериментального дослідження професіогенезу компетентностей працівників кримінальної міліції, розкрито зміст і структуру професіогенезу компетентності та її компонентів у фахівців кримінальної міліції. Визначено етапи професіогенезу компетентностей та концептуальнометодичні основи генезу компетентності працівників кримінальної міліції. Монографію адресовано викладачам, ад’юнктам, магістрам, а також науковцям, які досліджують подібні проблеми.
Цільмак О. М. Професіогенез компетентності фахівців кримінальної міліції: теорія та практика [Текст] : монографія / О. М. Цільмак. – Одеса : Одеський державний університет внутрішніх справ, 2011. – 500 с. – з іл. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.24174
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; професіогенез фахівця; професіогенез; професіоналізація; професійне становлення; кадрова політика МВС України