Кіберсоціалізація особистості в умовах змішаної реальності - Татьянчиков, А. О. (Одеса, 2022)
Стаття присвячена питанням кіберсоціалізації особистості, зокрема, проблемам, які виникають в процесі соціалізації в умовах інформаційного суспільства. Розглядаються позитивні та негативні наслідки соціалізації в інтернет-просторі, досліджуються причини та наслідки інтернет-залежності, їх вплив на подальший розвиток особистості, а також шляхи їх подолання.
Татьянчиков А.О. Кіберсоціалізація особистості в умовах змішаної реальності / А.О. Татьянчиков // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.237-241. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: соціалізація; кіберсоціалізація; комунікація; особистість; інтернет; інформаційно-комунікаційні технології; віртуальний простір