Ефективність кримінально-виконавчої політики в умовах воєнного стану - Загороднюк, С. О.; Слатвінська, В. М. (Запоріжжя: Істина, 2022)
Стаття присвячена дослідженню кримінально-виконавчої політики в умовах воєнного стану. Зазначено, що кримінально-виконавча політика в умовах воєнного стану функціонує і відповідає викликам, проте на скільки вона є ефективною покаже час.
Загороднюк С. О. Ефективність кримінально-виконавчої політики в умовах воєнного стану / С. О. Загороднюк, В. М. Слатвінська // Сучасні проблеми системи та державотворення в Україні: матер. міжнар. наук.-прак. конф., (25-26 лютого 2022 р.) – Запоріжжя: «Істина», 2022. – С. 77-79.
Keywords: кримінально-виконавча політика; воєнний стан; Кримінально - виконавчий кодекс України; політика у сфері боротьби зі злочинністю; тюремна політика