Форми інформаційної взаємодії оперативних підрозділів ОВС та податкової міліції під час протидії економічним злочинам - Мукоїда, Р. В.; Мукоида, Р. В.; Mucoida, R. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті проаналізовано особливості організації оперативного обслуговування окремих об’єктів економіки. З урахуванням різної відомчої належності оперативних підрозділів, які відповідно до своїх функціональних повноважень здійснюють протидії злочинам у сфері господарської діяльності, визначено й обґрунтовано окремі форми та напрями інформаційної взаємодії.
Мукоїда Р. В. Форми інформаційної взаємодії оперативних підрозділів ОВС та податкової міліції під час протидії економічним злочинам / Р. В. Мукоїда // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 575-581.
Keywords: оперативні підрозділи; оперативне обслуговування; інформаційна взаємодія; оперативные подразделения; оперативное обслуживание; информационное взаимодействие; operating departments; operative service; informational communication