Захист прав та свобод людини і громадянина в умовах збройних конфліктів - Стрембій, Анна-Марія Андріївна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглядаються актуальні питання взаємодії захисту механізмів прав людини і способів захисту прав і інтересів під час збройного конфлікту.
Стрембій А - М. А. Захист прав та свобод людини і громадянина в умовах збройних конфліктів / А-М. А. Стрембій // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 195-198.
Keywords: збройний конфлікт; право на юридичний захист; захист прав та свобод людини; Європейська конвеція з прав людини; відшкодування шкоди; жертва конфлікту