Сучасні концепції сутності експертних досліджень - Калаянова, О. Д.; Kalayanova, O. D. (Одеса : Фенікс, 2015)
В статті розглядаються питання впливу методологічних факторів в аспекті організації та правової регламентації експертної діяльності. Обґрунтовується необхідність організації наукових досліджень інформаційної складової об’єктів експертних досліджень.
Калаянова О. Д. Сучасні концепції сутності експертних досліджень / О. Д. Калаянова // Актуальні проблеми політики зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2015. – Вип. 56. – С. 76-82.
Keywords: методологічні фактори; організація та правова регламентація експертної діяльності; організація наукових досліджень; експертні дослідження; методологические факторы; организация и правовая регламентации экспертной деятельности; организация научных исследований; methodological factors; organization and regulation of the legal expert activity; organization of research; экспертные исследования; expert studies