Взаємодія органів державної влади та громадянського суспільства у тендерному питанні: аналіз нормативного забезпечення в Україні - Краснопольська, Т. М.; Краснопольская, Т. М.; Krasnopolska, T. M. (Одеса : Фенікс, 2014)
Виходячи і змісту останніх актів зрозуміло, що у найближчому майбутньому перелік нормативних джерел регулювання взаємодії громадянського суспільства з державою буде і далі розширюватись. Таким чином, на даний час сформована потужна нормативно- правова база для функціонування громадянського суспільства в Україні та ефективної його взаємодії з органами державної влади.
Краснопольська Т. М. Взаємодія органів державної влади та громадянського суспільства у тендерному питанні: аналіз нормативного забезпечення в Україні / Т. М. Краснопольська // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 172-175.
Keywords: тендер; тендерна політика; тендерная политика; tender; Tenders policy