Актуальні проблеми регулювання майнових і немайнових відносин в умовах гібридної війни через призму людино-центричної цивілістики : колективна монографія - Харитонов Є. О.; Харитонов Євген Олегович; Kharytonov Yevhen O.; Харитонова О. І.; Харитонова Олена Іванівна; Kharytonova Olena I.; Фасій Б. В.; Фасій Богдан Володимирович; Fasii Вohdan V.; Матійко М. В.; Матійко Микола Володимирович; Matiiko Mykola V.; et al. (Одеса : Фенікс ; Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
Монографія містить підсумкові результати наукових досліджень представників школи людиноцентричної цивілістики за останні десять років, які присвячені аналізу правових питань впливу гібридної війни на регулювання майнових та немайнових відносин. Розрахована на наукових та науково-педагогічних працівників, аспірантів, здобувачів вищої юридичної освіти, всіх, кого цікавить проблематика особливостей регулювання майнових та немайнових відносин в умовах гібридної війни.
Актуальні проблеми регулювання майнових і немайнових відносин в умовах гібридної війни через призму людиноцентричної цивілістики : колективна монографія / за заг. ред. професорів: Є. Харитонова, О. Харитонової, І. Давидової, О. Сафончик. Одеса : Фенікс ; Національний університет "Одеська юридична академія", 2025. - 512 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29619
Keywords: цивільне право; майнові правовідносини; немайнові правовідносини; цивілістика; війна; приватне право; правочин; тимчасово окуповані території; право інтелектуальної власності; договірні відносини; захист прав; застосування права ЄС; civil law; property relations; civil studies; war; temporarily occupied territory; intellectual property law; contractual relations; protection of rights; будівельне право; construction law