Проблемні питання забезпечення належної правової процедури обшуку (у розрізі новел КПК України) - Гловюк Ірина Василівна; Гловюк Ирина Васильевна; Glovyuk Iryna V. (My University, 2018)
Стаття присвячена дослідженню проблемних питань забезпечення належної правової процедури обшуку на основі змін до КПК України від 16.11.2017 р. Указано на недоліки нормативної регламентації розгляду клопотання про обшук слідчим суддею та проблеми реалізації норм щодо проведення обшуку. Запропоновано та сформульовано зміни та доповнення до КПК України.

Статья посвящена исследованию проблемных вопросов обеспечения надлежащей правовой процедуры обыска на основе изменений в УПК Украины от 16.11.2017 г. Указаны недостатки нормативной регламентации рассмотрения ходатайства об обыске следственным судьей и проблемы реализации норм о проведении обыска. Предложены и сформулированы поправки в УПК Украины.

The article focuses on the examination of issues of ensuring due process of a search in the context of amendments to the CPC of Ukraine from 16.11.2017. Normative regulation flaws in an investigative judge examination of a motion to conduct a search and issues of realization of provisions of conducting a search were highlighted. Amendments to the CPC of Ukraine are suggested and framed.
Гловюк І. В. Проблемні питання забезпечення належної правової процедури обшуку (у розрізі новел КПК України) / І. В. Гловюк // Вісник Південного регіонального центру Національної академії правових наук України . – 2018. – № 14. – С. 141-149.
Keywords: обшук; тимчасове вилучення; слідчий суддя; гласність і відкритість судового провадження; повне фіксування технічними засобами судового засідання і процесуальних дій; адвокат; обыск; временное изъятие; следственный судья; гласность и открытость судебного производства; полная фиксация техническими средствами судебного заседания и процессуальных действий; адвокат; search; provisional seizure; investigative judge; openness of court proceedings and complete recording of a session; procedural actions using technical means; lawyer