Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Технології комп’ютерного проєктування» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Технології комп’ютерного проєктування» Вакарчук Анна Олександрівна. 2. Вакарчук А.О. Технології комп’ютерного проєктування: методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання] / Вакарчук А.О. Кафедра комп’ютерної інженерії та інноваційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 15с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Технології комп’ютерного проєктування». Одеса, 2026. URL: https://hdl.handle.net/11300/32595