Лінійна алгебра та аналітична геометрія : навчально-методичні рекомендації - Баландіна, Наталя Миколаївна; Баландіна, Н. М.; Баландина, Наталья Николаевна; Balandina, Natalia M. (Одеса : Фенікс, 2020)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Лінійна алгебра та аналітична геометрія» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, питань до самоконтролю, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни «Лінійна алгебра та аналітична геометрія» допоможе студентам оволодіти основними методами дослідження і розвинути навички застосування математичного апарату до аналізу та вирішення практичних задач, пов’язаних з професійною діяльністю. Матеріали призначено для студентів факультету кібербезпеки та інформаційних технологій Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальністю «Кібербезпека».

Учебно-методические рекомендации по курсу «Линейная алгебра и аналитическая геометрия» разработаны в соответствии с учебным планом, состоят из учебной программы курса, методических рекомендаций по проведению практических занятий, вопросов к самоконтролю, заданий для самостоятельной работы, списка рекомендуемой литературы. Изучение дисциплины «Линейная алгебра и аналитическая геометрия» поможет студентам овладеть основными методами исследования и развить навыки применения математического аппарата к анализу и решению практических задач, связанных с профессиональной деятельностью. Материалы предназначены для студентов факультета кибербезопасности и информационных технологий Национального университета «Одесская юридическая академия», обучающихся по специальности «Кибербезопасность».

Educational and methodological recommendations for the course "Linear Algebra and Analytical Geometry" are developed in accordance with the curriculum, consist of the course curriculum, methodological recommendations for practical exercises, questions for self-control, assignments for independent work, and a list of recommended literature. Studying the discipline "Linear Algebra and Analytical Geometry" will help students master the basic research methods and develop skills in applying the mathematical apparatus to the analysis and solving practical problems related to professional activities. The materials are intended for students of the Faculty of Cybersecurity and Information Technologies of the National University "Odessa Law Academy", studying in the specialty "Cybersecurity".
Баландіна Н. М. Лінійна алгебра та аналітична геометрія : навчально-методичні рекомендації (в допомогу до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра факультету кібербезпеки та інформаційних технологій) / Н. М.Баландіна; кафедра кібербезпеки НУ «Одеська юридична академія». - Одеса : Фенікс, 2020. - 32 с. DOI : https://doi.org/10.32837/11300.14511
Keywords: Research Subject Categories::MATHEMATICS