Міжнародний комітет Червоного Христа в умовах пандемії: специфіка надання гуманітарної допомоги незахищенним верствам населення - Нечепуренко, Дар'я Григорівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглянені діяльність Червоного Хреста у наданні гуманітарної допомоги незахищеним верствам населення з огляду на пандемію.
Нечепуренко Д. Г. Міжнародний комітет Червоного Христа в умовах пандемії: специфіка надання гуманітарної допомоги незахищенним верствам населення / Д. Г. Нечепуренко // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 197-199.
Keywords: Міжнародний комітет Червоного Хреста; COVID-19; гуманітарна допомога; незахищені верстви населення; воєнні та політичні конфлікти