Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Програмування та захист play-технологій - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1. Лебедєва Олена Юріївна Силабус навчальної дисципліни Програмування та захист play-технологій. 2. Лебедєва Олена Юріївна Робоча програма навчальної дисципліни Програмування та захист play-технологій. 3. Лебедєва О. Ю. Програмування та захист play-технологій: методичні рекомендації для самостійної роботи за темою «Стандарти кібербезпеки та криптографічний захист» для здобувачів другого (магістерського) рівня, які навчаються за спеціальністю: 125 – Кібербезпека та захист інформації. 4. Лебедєва О. Ю. Програмування та захист play-технологій: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня рівня, які навчаються за спеціальністю: 125 – Кібербезпека та захист інформації 5. Лебедєва О. Ю. Програмування та захист play-технологій: методичні рекомендації для практичних занять для здобувачів другого магістерського) рівня,які навчаються за спеціальністю: 125 – Кібербезпека та захист інформації.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Програмування та захист play-технологій ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28535