Медичний висновок в інтенціях лінгвістичної експертизи - Шматко, В. І.; Шматко, Володимир Іванович; Shmatko, V.I. (ВД "Гельветика", 2017)
Статтю присвячено аналізу медичного висновку як домінантного жанру комунікації у сфері медицини, його сутнісним характеристикам, специфіці, науковим інтерпретаціям у юриспруденції і можливим трансформаціям у медіа.

The article is devoted to the problem of the medical report as the dominant genre of communication in the field of medicine, its essential characteristics, specifics, scientific interpretation of law and possible transformation in the media.
Шматко, В. І. Медичний висновок в інтенціях лінгвістичної експертизи / В. І. Шматко // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Cпецвип. – С. 249-251
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; медичний висновок; судово-медична експертиза; експертиза за медичною документацією; експертиза у кримінальних провадженнях про порушення професійних обов’язків медичними працівникам; медійний текст; medical report; forensic examination; examination of medical documentation; expert in criminal proceedings for breach of professional duties by medical personnel; mass media text