Судові та правоохоронні органи України : методичні вказівки для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузь знань К «Безпека і оборона» спеціальність К9 «Правоохоронна діяльність» - Бакаянова, Н. М.; Костенко, С. К.; Косюта, М. В.; Кісліцина, І. О.; Кравченко, М. О.; Свида, О. Г.; Синицин, П. М.; Нестерчук, Л. П.; Щербатий, Р. Р. (Одеса : Юридична література, 2025)
Методичні вказівки з навчальної дисципліни «Судові та правоохоронні органи України» розроблено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузь знань К «Безпека і оборона» спеціальність К9 «Правоохоронна діяльність». Методичні вказівки містять перелік тем, які розглядаються під час навчання, питання лекційних та практичних занять, кейси, які студенти вирішують у процесі навчання, завдання для самостійної роботи, рекомендовану наукову літературу та релевантне законодавство.
Судові та правоохоронні органи України : методичні вказівки для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузь знань К «Безпека і оборона» спеціальність К9 «Правоохоронна діяльність» / уклад. : Н. М. Бакаянова, С. К. Костенко, М. В. Косюта [та ін.] ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». — Одеса : Юридична література, 2025. — 144 с. - Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.3225
Keywords: правоохоронна діяльність; судові органи України; правоохоронні органи України; судова влада; судоустрій; Державне бюро розслідувань; Бюро економічної безпеки; Служба безпеки України; Прокуратура України; Міністерство юстиції України; Нотаріат; Адвокатура України