Особливості реєстрації шлюбу з іноземцем - Покрищенко, Ірина Олександрівна (Одеса: Фелікс, 2021)
Розкрито проблематику реалізації шлюбних відносин з іноземцями на території України. Акцентовано увагу на практичних аспектах реєстрації шлюбу, охарактеризовано умови держання яких є обов'язковим для реєстрації шлюбу, зокрема з іноземним елементом.
Покрищенко І. О. Особливості реєстрації шлюбу з іноземцем / І. О. Покрищенко // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр.наук. конф. ( м. Одеса, 10 грудня 2021 р. ) / МОН України НУ «ОЮА» ; за заг. ред. д.ю. н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021. – С. 336-338.
Keywords: шлюб; іноземець; укладання шлюбу; порядок реєстрації шлюбу; шлюбні правовідносини