Розгляд судами цивільних, сімейних та трудових спорів - Тарасенко, Вікторія Сергіївна; Тарасенко, Виктория Сергеевна; Tarasenko, Viktoriia S. (Одеса : Фенікс, 2020)
Навчально-методичний посібник для здобувачів ступеня доктора філософії в галузі права (третій (освітньо-науковий) рівень).
Тарасенко В. С. Розгляд судами цивільних, сімейних та трудових спорів : навчально-методичний посібник / В. С. Тарасенко. – Одеса : Фенікс, 2020. – 54 с.
Keywords: характеристика цивільних спорів; характеристика сімейних спорів; особливості розгляду судами окремих категорій цивільних спорів; особливості розгляду судами трудових спорів; трудові конфлікти та трудові спори; характеристика гражданских споров; характеристика семейных споров; особенности рассмотрения судами отдельных категорий гражданских споров; особенности рассмотрения судами трудовых споров; трудовые конфликты и трудовые споры; characteristics of civil disputes; characteristics of family disputes; features of consideration by courts of separate categories of civil disputes; features of consideration of labor disputes by courts; labor conflicts and labor disputes; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE