Антонімія медійних перифразів - Булах, М. Б.; Bulakh, М. В. (ВД "Гельветика", 2017)
У статті розглянуто особливості системних відношень антонімії в системі перифрастичних одиниць. На матеріалі текстів сучасних українських медіа проаналізовано критерії протиставлення, особливості творення й функції перифрастичних антонімів.

The given article deals with the features of the system of antonymic relations in the system of periphrastic units. On the material of the texts of modern Ukrainian mass media, the criteria of opposition, the features of creation and function of periphrastic antonyms are analyzed.
Булах, М. Б. Антонімія медійних перифразів / М. Б. Булах // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Спецвип. – С. 47-49.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; перифраз; антонім; мова мас-медіа; медіатекст; periphrasis; antonym; language of the media; media text