Юридична освіта в закладах вищої освіти як початковий етап формування професійної майстерності адвокатів у сучасній Україні - Борщевська, О. М. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті розкрито питання юридичної освіти в закладах вищої освіти як початкового етапу формування професійної майстерності адвокатів у сучасній Україні.
Борщевська О. М. Юридична освіта в закладах вищої освіти як початковий етап формування професійної майстерності адвокатів у сучасній Україні / О. М. Борщевська// Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 73-77.
Keywords: юридична освіта; професійна майстерність; адвокатура; адвокатська діяльність; стандарти вищої освіти