Роль принципу «поваги прав людини» у міжнародних фінансово-кредитних відносинах - Грабинський, Михайло Ігорович (Одеса: Гельветика, 2020)
У статті розглянуто проблеми визначення основних принципів міжнародного права та галузевих принципів міжнародного економічного права як регуляторів сучасних міжнародних економічних правовідносинах. Проведено аналіз таких принципів. Метою цього дослідження є визначити правову природу основних принципів міжнародного права та галузевих принципів міжнародного економічного права та їх вплив на сучасні міжнародні фінансово-кредитні правовідносини.
Грабинський М. І. Роль принципу «поваги прав людини» у міжнародних фінансово-кредитних відносинах / М. І. Грабинський // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 5-7. - http://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/14381
Keywords: права людин; міжнародні фінансово-кредитні відносини; міжнародне право; повага до прав людини