Цивільне право : Навчально-методичний посібник до програми підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня - Возняковська, К. А.; Сафончик, О. І.; Біленець, Д. А.; Глиняна, К. М. (Чернівці, 2024)
Навчальний посібник підготовлений відповідно до програми навчальної дисципліни «Цивільне право». У ньому, на основі чинного Цивільного кодексу України та сучасних наукових підходів, викладено ключові положення цивільного права, що регулюють майнові та особисті немайнові відносини. Матеріал подано у структурованій, логічній та доступній формі, що охоплює загальні засади цивільного права, правове становище суб’єктів, договірні та недоговірні зобов’язання, право власності, спадкове право, а також питання цивільно-правового захисту. Посібник розрахований на студентів, викладачів, аспірантів, практикуючих юристів та всіх, хто прагне отримати системні знання про цивільне право та його застосування в сучасних умовах.
Цивільне право : Навчально-методичний посібник до програми підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня / Возняковська К. А., Сафончик О. І., Біленець Д. А., Глиняна К. М. - Чернівці, 2024. - 215 с.
Keywords: цивільне право; цивільні правовідносини; правочини; захист цивільних прав; право власності; речові права; зобов’язальне право; договори; зобов’язання