S.P.A.C.E. Society, Politics, Administration in Central Europe - (:unkn) unknown (Одеса, 2017)
Автори випуску: Є. І. Гуща - бакалавр політології, студентка І курсу магістратури факультету психології, політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія»; С. Г. Денисюк - доктор політичних наук, професор кафедри суспільно-політичних наук Вінницького національного технічного університету; Т. І. Неприцька - кандидат політичних наук, доцент кафедри політології та державного управління Донецького національного університету імені Василя Стуса; А. В. Денисюк – магістрант Донецького національного університету імені Василя Стуса; К. Є. Іщейкін - народний депутат України; Є. В. Маценко - докторант Міжрегіональної Академії управління персоналом; І. В. Олефір - аспірант кафедри суспільно-політичних наук, глобалістики та соціальних комунікацій Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», І. Д. Похило - кандидат політичних наук, доцент кафедри суспільно-політичних наук Вінницького національного технічного університету; О. В. Буряченко - здобувач кафедри політичних наук Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова; С. П. Годний - здобувач кафедри політичних наук Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова; О. О. Головань - кандидат політичних наук, керівний партнер ЕЙ ДЖІ Консалтинг груп; В. М. Жигайло - аспірант кафедри міжнародних відносин Національного університету «Острозька академія»; Л. С. Матлай - кандидат історичних наук, асистент кафедри політології та міжнародних відносин Національного університету «Львівська політехніка».
електронний науково-практичний журнал
S.P.A.C.E. Society, Politics, Administration in Central Europe : електронний науково-практичний журнал / редкол.: Д. В. Яковлев (голов. ред.), К. М. Вітман (заст. голов. ред.), Д. Ю. Дворніченко (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА». – Одеса, 2017. – Вип. 5. – 45 с.
Keywords: теорія політичної науки; політичні інститути; політичні процеси; політична ідеологія; міжнародні системи; глобальний розвиток; теория политической науки; политические институты; политические процессы; политическая идеология; международные системы; theory of political science; political institutes; political processes; political ideology; international systems; global development