Щодо питання про суб'єкт незаконного заволодіння грунтовим покривом (поверхневим шаром) земель - Лисенко, В. В. (Одеса, 2016)
Стаття присвячена питанням характеристики наслідків незаконного заволодіння грунтовим покривом (поверхневим шаром) земель (ст. 2391 Кримінального кодексу України). Аналізуються питання юридичної природи деліктів створення загрози незаконного заволодіння грунтовим покривом (поверхневим шаром) земель.
Лисенко В. В. Щодо питання про суб'єкт незаконного заволодіння грунтовим покривом (поверхневим шаром) земель / В. В. Лисенко // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 186-189.
Keywords: грунтовий покрив (поверхневий шар) земель; делікт небезпеки; наслідки злочину; незаконне заволодіння; суб'єкт злочину