Адміністративно-правові засади правопорушень юридичної відповідальності - Дем’янчук, Ю. В.; Демьянчук, Ю. В.; Demyanchuk, Y. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті розглядаються адміністративно-правові засади й проблеми юридичної відповідальності за правопорушення в інформаційній сфері, виявлення недоліків у цьому напрямі.
Дем’янчук Ю. В. Адміністративно-правові засади правопорушень юридичної відповідальності / Ю. В. Дем’янчук // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 59-65.
Keywords: інформація; інформаційна сфера; правопорушення в інформаційній сфері; адміністративна, юридична та кримінальна відповідальність; информация; информационная сфера; правонарушения в информационной сфере; административная, юридическая и уголовная ответственность; information; information field; offense in the information sector; administrative, legal and criminal justice