Психодіагностика : навчально-методичні рекомендації (в допомогу до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра факультету психології, політології та соціології) - Татьянчиков, Андрій Олександрович; Татьянчиков, А. О.; Татьянчиков, Андрей Александрович; Tatianchykov, Andrii O.; Бедан, Вікторія Борисівна; Бедан, В. Б.; Бедан, Виктория Борисовна; Bedan, Viktoriia B. (Одеса : Фенікс, 2021)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Психодіагностика» розроблено відповідно до навчального плану і складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, питань до самоконтролю, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни допоможе студентам орієнтуватися в методах психологічної діагностики, особливостях їх застосування в практичних ситуаціях, у тому числі для проведення психологічних досліджень. Матеріали призначені для студентів факультету психології, політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальністю «психологія».
Татьянчиков А. О. Психодіагностика : навчально-методичні рекомендації (в допомогу до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра факультету психології, політології та соціології) / А. О. Татьянчиков, В. Б. Бедан; кафедра психології НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2021. – 59 с.