Зарубіжний досвід страхування професійної відповідальності адвоката - Чекмарьова, Л. Ю. (Одеса: Юридична література, 2015)
У статті досліджуються деякі аспекти страхування професійної відповідальності адвокатів в Україні. Посилаючись на зарубіжний досвід та євроінтеграційні прагнення нашої держави, автор підтримуює ідею поступового запровадження обов'язку страхувати свою професійну діяльність для адвокатів, які практикують в Україні.
Чекмарьова Л. Ю. Зарубіжний досвід страхування професійної відповідальності адвоката / Л. Ю. Чекмарьова // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 273-275.
Keywords: адвокатура; адвокатська діяльність; страхування професійної відповідальності; адвокатський ризик; страхування професійної відповідальності адвоката; зарубіжний досвід