Історія термінології та терміни в сучасній телевізійній фаховій мові - Гуменюк, Т. І.; Гуменюк, Т. И.; Gumeniuk, Т. I. (Одеса : Гельветика, 2014)
У статті проаналізовано зміну поглядів на природу терміна та вимоги до нього в українському й зарубіжному мовознавстві. Подано класифікацію термінів сучасної телевізійної фахової мови за ступенем спеціалізації та структурними характеристиками.
Гуменюк Т. І. Історія термінології та терміни в сучасній телевізійній фаховій мові / Т. І. Гуменюк // Одеський лінгвістичний вісник. – 2014. – Вип. 4. – С. 60-64.
Keywords: термін; термінологія; телевізійна фахова мова; термин; терминология; телевизионный профессиональный язык; term; terminology; television languagefor specificpurposes