До питання кримінальної відповідальності у сфері правового захисту економічної конкуренції - Степанова, Анна Леонідівна (Одеса: Фенікс, 2020)
У статті розглянуто проблемні питання системи відповідальності за порушення законодавства про захист економічної конкуренції України.
Степанова А. Л. До питання кримінальної відповідальності у сфері правового захисту економічної конкуренції / А. Л. Степанова // Проблеми антимонопольно-конкурентного законодавства: матеріали всеукраїнського круглого столу з навчального курсу Антимонопольне законодавство (м. Одеса, 20 січня 2020 року). / відпов. ред. С. Б. Мельник. – Одеса : Фенікс, 2020. – С. 54-58.
Keywords: конкуренція; монополізм; порушення; штраф; адміністративна відповідальність; кримінальна відповідальність; економічна конкуренція