Проблеми сучасної конституціоналістики - Афанасьєва, Мар’яна Володимирівна; Барський, Вадим Рудольфович; Григор’єв, Володимир Анатолійович; Єзеров, Альберт Анатолійович; Мішина, Наталія Вікторівна; Орзіх, Марко Пилипович; Терлецький, Дмитро Сергійович (Київ : Юрінком Інтер, 2010)
Навчальний посібник містить тематичний матеріал, що не є традиційним для навчального курсу конституційного права. Логіка змісту та розміщення матеріалу апробовано протягом трьох навчальних років на факультетах НУ «ОЮА», в Інституті підготовки професійних суддів, магістратурі державної служби, а також в процесі підготовки абітурієнтів аспірантури за спеціальністю 12.00.02 – конституційне право; муніципальне право та аспірантів і здобувачів під час підготовки до кандидатських іспитів у Національному університеті «Одеська юридична академія». Для студентів, аспірантів, викладачів юридичних навчальних закладів.
навчальний посібник. Випуск 1
Проблеми сучасної конституціоналістики : Навчальний посібник. Випуск 1. (Вступ та наукова редакція доктора юридичних наук, професора НУ «ОЮА» М. П. Орзіха). — Бка журналу «Юридичний вісник». Серія: Навчальні посібники. — Київ : Юрінком Iнтер, 2010. — 268 с.
Keywords: конституціоналізм; конституціоналістика; конституційне право; методологія конституційної теорії; конституційна компаративістика; джерела конституційного права; конституційний конфлікт; конституційна юстиція; конституційний процес; конституционализм; конституционалистика; конституционное право; методология конституционной теории; конституционная компаративистика; источники конституционного права; конституционный конфликт; конституционная юстиция; конституционный процесс; constitutionalism; constitutionalistics; constitutional law; mathodology of constitutional theory; constitutional comparativistics; sources of constitutional law; constitutional conflict; constitutional justice; constitutional process