Аннолект службовців Німеччини у фоностилістичному аспекті - Корягіна, А. Ю.; Корягина, А. Ю.; Koryagina, A. Yu. (Одеса : Гельветика, 2014)
Стаття присвячена питанню вживання варіантів фонологічних змінних голосних та приголосних у мовленні представників молодшої та старшої груп службовців у ситуаціях офіційного та неофіційного спілкування. Метою роботи є вивчення фоностилістичної варіативності сегментного складу вимови службовців Німеччини у віковому аспекті.
Корягіна А. Ю. Аннолект службовців Німеччини у фоностилістичному аспекті / А. ю. Корягіна // Одеський лінгвістичний вісник. – 2014. – Вип. 4. – С. 131-133.
Keywords: аннолект; мовлення; ситуація спілкування; службовець; Німеччина; аннолект; речь; ситуация общения; служащий; Германия; annolect; speech; communicative situation; official; German