Проведення тесту на пропорційність щодо норми про назаконне збагачення з урахуванням практики Європейського суду з прав людини - Михайленко, Д. Г. (Одеса, 2016)
В статті досліджено і вдосконалено теоретичні та практичні кримінально-правові протидії незаконному збагаченню, проаналізовано норми міжнародно-правових актів та кримінального законодавства стосовно кримінальної відповідальності за незаконне збагачення.
Михайленко Д. Г. Проведення тесту на пропорційність щодо норми про назаконне збагачення з урахуванням практики Європейського суду з прав людини / Д. Г. Михайленко // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 170-178.
Keywords: кримінальна відповідальність; кримінальна відповідальність за незаконне збагачення; кримінально-правова характеристика; Європейський суд з прав людини; кримінально-правова норма; Конвенція ООН проти корупції