Practical course in advanced English : Практикум для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 035 «Філологія» / В 11 «Філологія (за спеціалізаціями)» - Пеліван О. К.; Швелідзе Л. Д.; Пеліван Оксана Костянтинівна; Pelivan Oksana K.; Shvelidze Lidiia D.; Швелідзе, Лідія Дмитрівна (Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
Здобувачам освіти запропоновано тематику практичних занять, перелік засадничих понять курсу, творчі завдання до практичних занять, питання до обговорення, зразки завдань для самостійної роботи. У практикумі пропонується комплекс вправ для виконання на практичних заняттях з англійської мови під час аудиторних занять та для самостійної роботи. Комплекс вправ спрямований на вироблення навичок використання загальної англійської мови, розуміння відповідної термінології
Practical course in advanced English : практикум для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 035 «Філологія» / В 11 «Філологія (за спеціалізаціями)» / уклад. Пеліван О.К., Швелідзе Л.Д.: Нац. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія", 2025. - 73 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29673
Keywords: практикум; англійська мова; English language; workshop