Право Європейського Союзу : навчально-методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня; галузь знань - 08 «Право», спеціальність - 081 «Право» - Волощук, Оксана Троянівна; Волощук, О. Т.; Марчук, В. В.; Латковський, Павло Павлович; Латковський, П. П.; Ступак, М. Г. (Чернівці, 2024)
Навчально-методичні рекомендації містять програму навчальної дисципліни «Право Європейського Союзу»; теми та плани лекційних занять; методичні рекомендації по вивченню та викладанню даної дисципліни – теми і плани семінарських занять; варіанти завдань, задач, кейсів та тестів для самостійного вивчення курсу; а також перелік рекомендованої літератури і додатки. Матеріал систематизований таким чином, щоб забезпечити засвоєння курсу, який викладається в юридичних вищих навчальних закладах. Для студентів юридичних вузів, викладачів, аспірантів.
Волощук О. Т. Право Європейського Союзу : навч.-метод. реком. для здобув. вищої освіти першого (бакалавр.) рівня; галузь знань - 08 «Право», спец. - 081 «Право» / Укл.: Волощук О. Т., Марчук В. В., Латковський П. П., Ступак М. Г. - Чернівці, 2024. - 60 с. https://hdl.handle.net/11300/29424
Keywords: основні джерела права ЄС; структура та повноваження інституцій ЄС; принципи функціонування внутрішнього ринку ЄС; механізми правового регулювання зовнішніх відносин ЄС; основні положення Суду ЄС