Латентність як кримінологічна проблема - Бабенко, Л. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті здійснено аналіз підходів до вищначення поняття латентності злочинів. Виявлення латентної злочинності має здійснюватися за допомогою застосування заходів кримінально-процесуальних, криміналістичних, оперативно-розшукових методів.
Бабенко Л. В. Латентність як кримінологічна проблема / Л. В. Бабенко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.330-332.
Keywords: латентність; протидія злочинності; класифікація латентності злочинів; кримінологічна проблема; латентна злочинність