Основні причини кризового стану сучасного політичного процесу української національної держави - Тельник, М. В.; Telnik, M. (My University, 2010)
The article is devoted to consideration of basic problems, related to the crisis of political process in modern Ukraine. Conclusion about exceptionally reactive character of modern Ukrainian ruling elite activity is founded.
Тельник М. В. Основні причини кризового стану сучасного політичного процесу української національної держави / М. В. Тельник // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2010. - Вип. 40. - С. 386-391.
Keywords: криза українського політичного процесу; реактивний характер діяльності сучасної української правячої еліти; кризис украинского политического процесса; реактивный характер деятельности современной украинской правящей элиты; Ukrainian crisis of the political process; reactive nature of the modern Ukrainian ruling elite