Відносини Грузії та ЄС: досвід для України - Дубовець, К. С. (Одеса, 2017)
В статті на основі дослідження еволюції двосторонніх відносин Грузії та ЄС від моменту розпаду Радянського союзу виявлено ключові доктринальні засади взаємодії сторін у безпековій сфері.
Дубовець К. С. Відносини Грузії та ЄС: досвід для України / К. С. Дубовець // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 56-58.
Keywords: Грузія; ЄС; безпека; безпекові відносини; політична співпраця; Угода про асоціаію; Росія